Wilt u even weg uit de drukte, even wat tijd voor uzelf al is het maar voor even?

Mijn naam is Natascha Retz, de trotse eigenaresse van Schoonheidssalon Beautiful Touch, en ik reserveer graag persoonlijke tijd en aandacht voor u afgestemd op uw wensen. Alles is erop gericht om van uw behandeling een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Sinds 2007 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste en 1 januari 2008 ben ik gestart met mijn eigen salon aan huis in De Goorn waar ik zowel mannen, vrouwen als kinderen behandel.

Hier bied ik u diverse schoonheidsbehandelingen in een stijlvolle en rustgevende ambiance waar persoonlijke aandacht en kwaliteit gewaarborgd blijft.

U kunt bij mij terecht voor reinigende, ontspannende gezichts- en lichaamsbehandelingen afgestemd op de conditie en eigenschappen van uw huid met als doel uw huid in optimale conditie te brengen en te houden.

Mijn adviezen zijn eerlijk en realistisch en samen met de ontspannen sfeer in de salon maakt dit elke behandeling tot een ware traktatie voor u en uw huid.

U en uw huid staan centraal bij Schoonheidssalon Beautiful Touch.

Reden om een afspraak te maken…

De vrouw die een ca. een half uur per dag besteedt aan huidverzorging en iedere 6 weken een schoonheidsspecialiste bezoekt, onderscheidt zich al na het 35e levensjaar van andere vrouwen en elk jaar wordt het verschil groter…

Mocht u direct een afspraak willen plannen, dan kunt u hier klikken en u wordt doorverwezen naar de agenda.

Tot ziens in de salon voor een kennismaking, intake gesprek of behandeling.

Met vriendelijke groeten,

Natascha Retz
Schoonheidsspecialiste

lookx-3
janssen-cosmetics