shutterstock_649160473

Als je in verwachting bent en er een klein mensje in je groeit is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen.
In dit arrangement staat ontspanning en genieten voor u en uw kind centraal!
Dit arrangement bestaat uit vier verschillende sessies, drie tijdens de zwangerschap en een
na de bevalling.
Naast de gehele serie kunnen de sessies ook los van elkaar gevolgd worden!

1e afspraak: deze vindt plaats in de eerste 3 maanden  van de zwangerschap wanneer je met name last kunt hebben van een onrustige huid en vermoeidheid. De behandeling is afgestemd op deze fase en er is dan ook uitgebreide aandacht voor de gezichts- en hoofdhuid.

2e afspraak: in het tweede trimester van de zwangerschap worden met name je benen en voeten extra verwend omdat je in deze periode last kunt krijgen van onrustige benen. Naast de cosmetische voetverzorging wordt natuurlijk ook nu niet de gezichtshuid vergeten.

3e afspraak: de buik gaat nu steeds meer in de weg zitten en ook de voeten hebben het zwaar te verduren. Het laatste trimester van de zwangerschap is de buik- en rugmassage een belangrijk onderdeel van de behandeling. Daarnaast worden de voeten ook nu weer heerlijk verzorgd met als extra een voetpakking.

4e afspraak: deze behandeling wordt 6 tot 12 weken na de bevalling gegeven en is er vooral op gericht het lichaam te helpen weer in vorm te komen en natuurlijk voor een volledig ontspanningsmoment. Een bevalling is tenslotte niet niks! Dit doen we met een heerlijke peeling en pakking welke preventief werkt tegen huidveroudering en verslapping maar daarnaast ook herstellend en ontslakkend werkt. Het gezicht geven we nog een extra oppepper met een heerlijk chocolademasker en we sluiten af met een heerlijk ontspannen rug- en benenmassage.

Deze laatste sessie is natuurlijk ook heel leuk om als kraamcadeau te geven en ontvangen!

lookx-3
janssen-cosmetics