shutterstock_101793739

€ 25,00

Bij je eerste bezoek wordt er een huidanalyse gemaakt en wordt er in overleg een behandeling voorgesteld. Ook krijg je de nodige huidverzorgingsadviezen mee om erger te voorkomen en om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken. Natuurlijk is deze behandeling ook geschikt als je je huid een keer goed wilt laten reinigen.

Inhoud behandeling:

  •  Reiniging
  •  Peeling
  •  Stomen: hierdoor gaan de poriën goed open staan
  •  Verwijderen van onzuiverheden
  •  Kalmerend en ontstekingremmend masker
  •  Afsluitende verzorging: naar behoefte van de huid.

Bij aankoop van een mini acne setje twv 25 euro kost de eerste behandeling slechts 16 euro!!!

In de puberteit maakt je lichaam veel veranderingen door. Sommigen ondervinden hier nauwelijks hinder van, andere ervaren de verandering als zeer vervelend. Maar het kan ook anders!

De productie van hormonen neemt toe en onder invloed van deze hormonen zien we dat ook de talgproductie in de huid toeneemt. Dit veroorzaakt een onaangenaam glanzende huid met wijde poriën die gemakkelijk verstopt raken en leiden tot mee-eters en pukkels.

Janssen Cosmeceutical heeft producten die speciaal ontwikkeld zijn voor de  onzuivere huid met een sterke glans, mee-eters en grove poriën welke een talgreducerende werking hebben op de huid.

Bij deze behandeling krijg je allerlei tips hoe je je huid kunt verbeteren en verzorgen. Ga in ieder geval nooit zelf aan je puistjes knijpen, want daardoor kunnen bacteriën zich onderhuids verspreiden en vermeerderen de puistjes zich.

Als je interesse hebt in een tienerbehandeling kunnen jij of je ouders contact met de salon opnemen voor het maken van een afspraak. Tijdens het eerste gesprek zijn je ouders natuurlijk van harte welkom om met je mee te komen!

lookx-3
janssen-cosmetics